Kennemerland e.o.

Bollenstreek

’t Gooi

Volg ons op facebook

Volg ons op twitter

MultiSkills VoetbalAtletiek

Voetballers in voetsporen Cristiano Ronaldo

De Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo heeft topsprinter Usian Bolt te hulp geroepen. Bolt moet Ronaldo nóg sneller maken. Wie goed naar het lichaam van de Portugees kijkt, ziet dat Ronaldo in zijn jeugd ook andere sporten dan voetbal heeft gedaan. Toch weet ook hij dat er nog voldoende te verbeteren is.

Looptechniek loopt als een rode draad door VoetbalAtletiek. Efficient lopen, snel lopen, het komt allemaal aan bod. Vanuit het atletiek zijn de oefenvormen vanuit de clusters rennen, springen, werpen vertaald naar het voetbal. Zo vult VoetbalAtletiek de voetbaltrainingen aan.

Dat betekent overigens niet dat de jonge voetballers alleen maar rennen. VoetbalAtletiek is vooral plezier, en daarbij wordt ook gebruikt gemaakt van alle onderdelen op de atletiekbaan. Van de verspringbak tot de horden. MultiSkills VoetbalAtletiek is veel meer dan looptraining, het haalt het beste uit de atletiek en vormt de jonge voetballers tot complete sporters. En dat merken ze op het voetbalveld.

VoetbalAtletiek kan op de Atletiekbaan gegeven worden, maar ook op het voetbalveld. In dat geval komen de MultiSkills-trainers naar de club.

Het Leerplan VoetbalAtletiek is ontwikkeld door MultiSkills-specialist Koen Baars i.s.m. Rogier Beliën.
 


Delen:
|