Kennemerland e.o.

Bollenstreek

’t Gooi

MultiSkills Kennemerland

Klik hier voor de video 'VoetbalJudo'

Klik hier voor de video 'VoetbalAtletiek'

Klik hier voor de video 'HockeyTurnen'

Klik hier voor de video 'HockeyAtletiek'

        Allicance Mixed Hockeyclub

 MultiSkills Basiscommunicatie Maatschappelijk Partner

 

Maximaal MultiSkills in regio Haarlem e.o.

Er zijn MultiSkills-trainingen in Kennemerland e.o. voor:

Er zijn nog mogelijkheden voor besloten uren. Wilt u kennismaken met de MultiSkills-trainingen? Bijvoorbeeld VoetbalJudo doen met alle F-pupillen van uw vereniging? Of HockeyTurnen met de E-pupillen? Of heeft u een groepje van 10-15 enthousiaste kinderen? Of wilt u clinics aanbieden aan de kinderen van uw BSO? Neem contact op via info@multiskills.nl, dan krijgt u alle informatie.

Dit geldt voor de gehele regio Kennemerland en Haarlemmermeer. Van Hoofddorp en Nieuw-Vennep tot Haarlem, Heemstede, Overveen, IJmuiden en Velsen.

De locaties waar de trainingen gegeven worden zijn o.a. Pax II (Hoofddorp), Papaverstraat (Nieuw-Vennep), Sporthal Tetterode (Overveen), HLC Turnzaal (Haarlem, Schalkwijk), Dojo Kennemer Sportcenter (Haarlem), Sporthal Groenendaal (Heemstede), Sporthal Heerenduin (IJmuiden).

MHC Alliance
In het voorjaar van 2011 maakt de jeugd van de Heemsteedse hockeyclub MHC Alliance op grote schaal kennis met de modules van de Stichting Instituut MultiSkills. Spelers en speelsters van de betreffende teams, alsmede trainers, coaches en ouders worden hierover door het AHA-management geïnformeerd. De trainingen voor MHC Alliance worden financieel mogelijk gemaakt door Menzis (zorgverzekeraar) en BASIS Communicatie.

Beter sporten is gezonder leven.


Delen:
|